"Ontdek de Makeover Madness: Een Frisse Wind Waait Door Onze Zaak!"

Achter de schermen wordt er hard gewerkt om een frisse wind door de zaak te laten waaien! Van een gloednieuw logo tot een sprankelende website, en zelfs binnen de spuiterij wordt er flink gepimpt. Momenteel ondergaan de muren een transformatie naar een opvallend oranje tintje. Maar dat is niet alles – zelfs de trap heeft een make-over gekregen met een spetterende nieuwe kleur.

Binnenkort zal er ook een afscheidingswand met verdiepingsvloer geplaatst worden om de ruimte efficiënter te benutten, en het spuitgedeelte van de werkvloer beter af te schermen van de overige ruimtes. Op deze manier hopen we weer een mooie stap vooruit te zetten in professionaliteit, en kwaliteit.

Het zijn de kleine details die het verschil maken, en we kunnen niet wachten om het eindresultaat met jullie te delen. Hier is alvast een kleine sneak peek van wat er gaande is achter de schermen. De energie is voelbaar en de veranderingen zijn opwindend. Blijf ons volgen voor meer updates en ontdek hoe onze vernieuwde look tot leven komt!

Vorige
Vorige

"Het Epische Avontuur van een Keuken: Van Teleurstelling naar Triomf"